13 Mart 2008 Perşembe

200º

düşü fazla kaçmıştı hamurun, gevrek oldu o yüzden biraz poğaçalarım. ağızda dağılıyordu, tadı güzel ama yemesi zahmetliydi. ona götürürken de yolda kırılıverdiler zaten. yesen yenilmez, atsan atılmaz... yazık oldu emeklerime...
şimdi, daha çok us serpiyorum hazırladığım her harca. fevkalade değil tadı ama uzun ömürlü, dayanıklı oluyor, öyle hemen kırılmıyor...

3 yorum:

b dedi ki...

'Imagination is more important than knowledge'

Albert Einstein

bırak kırılan kırılsın, dökülen dökülsün...Lezzetsiz ama dayanıklı bir ekmek mi yemem ben onu.

avs dedi ki...

ben sahsen agizda dagilanini seviyorum, ama benim hamurlarim hep sert oluor..

begüm dedi ki...

üf hiç yoktur elimin ayarı zaten.
dur bakalım, öğrencez bigün heralde...